EWI In Concert 2017

EWI In Concert is een orkest bestaand uit studenten en medewerkers van de faculteit EWI van de TU Delft. Tijdens het International Festival of Technology traden zij op met als thema Bond, James Bond.

Lichtjesavond Delft 2016

13 december was het in Delft Lichtjesavond. Op die avond worden traditioneel de lichtjes in de kerstboom aangestoken, als begin van de Donkere Dagen van Delft. Tijdens deze avond zijn in de het centrum van de stad overal verlichte panden te vinden, een kleurrijk schouwspel.

Lisa & Robin

Enkele dagen voordat ze 1,5 jaar samen waren, heb ik Lisa & Robin op de foto gezet. Het was een hele gezellige fotoshoot met leuke resultaten!

Kustmarathon 2016

De Kustmarathon is de zwaarste, maar ook de mooiste marathon van Nederland. Ruim 42 kilometer (hard)lopen is al een prestatie, maar een groot deel van het parcours voert over het strand en door het bos. Het hele evenement levert elk jaar mooie foto's op.

City of Dance 2016

Tijdens de 16e editie van City of Dance maakte ik een fotoverslag voor Wij Zijn De Stad. Alle foto's zijn hier terug te vinden.

Tankstation Steketee

Tankstation Steketee biedt niet alleen brandstoffen te koop aan, maar ze hebben ook een eigen broodzaak en wasstraat. Deze extra services moeten natuurlijk goed op de website te zien zijn, dus heb ik een daar foto's voor gemaakt.

Stroskerkse dag 2016

Bijna elk dorp heeft een jaarlijkse markt. Dit jaar mocht ik voor de dorpskrant van Serooskerke fotograferen tijdens de Stroskerkse dag.